020 667 60 60   |    shop@osdorp.nl Showtuin: Osdorperweg 247 | 1069 LL Amsterdam-Osdorp
Gratis staal aanvragen
Kunstgras rond zwembad in de tuin
  • Kunstgras rond zwembad in de tuin
  • Kunstgras rond zwembad in de tuin
  • Kunstgras rond zwembad in de tuin

Kunstgras rond zwembad in de tuin

In Badhoevedorp ligt deze prachtige tuin. Alsof u op vakantie aan het zwembad ligt!

Het kunstgras tuin voor deze tuin heet Magnifique52 van EasyLawn en is door de klant uitgekozen in Tuincentrum Osdorp, waar de bezoeker de mogelijkheid wordt geboden het kunstgras op groot formaat te bekijken. De medewerkers van Tuincentrum Osdorp staan u uiteraard vakbekwaam te woord. 

Tuincentrum Osdorp is een begrip in Amsterdam en omgeving. U kunt hier het hele jaar terecht voor al uw tuinmaterialen zoals hout, bestrating, grind, planten, tuinmeubels, barbeques, tuinverlichting kunstgras wandplanten en uiteraard kunstgras. Daarnaast heeft het tuincentrum een uitgebreide woonafdeling waar u terecht kunt voor uw interieur en sfeerproducten. Vanaf oktober kunt u onze kerstshow bewonderen, een van de mooiste en meest uitgebreide van Nederland.

Installatie

U kunt uw kunstgras of andere tuinmaterialen afhalen of laten bezorgen. Kiest u ervoor om een vakman in te huren voor de installatie? Tuincentrum Osdorp werkt samen met een aantal hoveniers waaronder Hoveniersberijf Richard, die in deze tuin het kunstgras heeft geinstalleerd.

Heeft u interesse in kunstgras? Bezoek dan Tuincentrum Osdorp en laat u voorlichten over de laatste trends en mogelijkheden of maak een afspraak aan huis met Hoveniersbedrijf Richard.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras