020 667 60 60   |    shop@osdorp.nl Showtuin: Osdorperweg 247 | 1069 LL Amsterdam-Osdorp
Gratis staal aanvragen

Onze kunstgras legservice

Als erkend dealer van Easylawn hebben wij de kennis in huis om het kunstgras te leveren én te installeren. Denk aan het;

  • afvoeren van het oude grasveld
  • aanbrengen van de mol doek
  • adviseren over de geschikte opbouw van de onderlaag
  • aanbrengen van een kwalitatieve, bij voorkeur duurzame, onderlaag

Kies voor klasse, kies voor Tuincentrum Osdorp!

Voor ons is het installeren, van de verschillende soorten kunstgras, geen probleem. Wij hebben ervaring en onze hoveniers zijn behendig in het installeren van diverse soorten grasmatten. De legservice is actief in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Zaandam, Weesp, Ilpendam en andere nabijgelegen plaatsen.

Showtuin Amsterdam 

U bent van harte welkom om onze display in ons tuincentrum in Amsterdam te bezichtigen. Wij ontvangen u in alle rust, met een goed kopje koffie. U kunt er ook voor kiezen een afspraak met ons te maken op uw locatie. Hoe dan ook, wij bespreken uw wensen en de mogelijkheden om zo tot de juiste oplossing te komen.

Het kunstgras zelf installeren?

Wilt u zelf het kunstgras installeren? Wij hebben een overzichtelijke kunstgras leginstructie en een uitgebreide video. Voor vragen en advies, neem gerust contact op.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras