020 667 60 60   |    shop@osdorp.nl Showtuin: Osdorperweg 247 | 1069 LL Amsterdam-Osdorp
Gratis staal aanvragen

Bezoek onze kunstgras showtuin in Amsterdam

In ons tuincentrum in Amsterdam liggen de 12 mooiste kunstgrassoorten van ons kunstgras assortiment op mooie grote stukken. Kom langs en maak van de gelegenheid gebruik het kuntgras zelf te ervaren. Het bekijken en voelen van het kunstgras geeft een totaalbeleving en biedt ruimte om de mogelijkheden voor uw eigen locatie te visualiseren.

Opbouw van kunstgras 

Wij kunnen de verschillen laten zien tussen goede en minder goede kunstgras soorten. In onze showtuin liggen voorbeelden waarin u de mogelijkheden kunt zien van de opbouw van het gras.

Openingstijden 

Ons tuincentrum in Amsterdam bevindt zich op het adres rechtsonderin deze website. Wij ontvangen u graag tijdens onze openingstijden. Er is altijd een winkelmedewerker aanwezig die u alles kan vertellen over kunstgras. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd ook een kijkje nemen in de rest van de winkel, Tuincentrum Osdorp is een van de toonaangevende tuincentra van Nederland. 

Neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers, bel 020 667 60 60. Of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Wij kunnen ook bij op locatie komen.

Alles voor uw huis en tuin

Tuincentrum Osdorp is een tuincentrum in de ruimste zin van het woord. U vindt bij ons niet alleen alles voor uw tuin maar ook vele leuke decoratieve en praktische producten voor om en rond uw huis. En uiteraard ook voor uw huisdieren. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2022 Easylawn Kunstgras