Bezoek onze kunstgras showtuin in Amsterdam

LET OP DEZE SHOWTUIN IS GESLOTEN, NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OF BEZOEK AAN EEN SHOWTUIN IN DE BUURT.

In de showtuin in Amsterdam liggen de 4 mooiste kunstgrassoorten van ons kunstgras assortiment. Kom langs en maak van de gelegenheid gebruik het kuntgras zelf te ervaren. Het bekijken en voelen van het kunstgras geeft een totaalbeleving en biedt ruimte om de mogelijkheden voor uw eigen locatie te visualiseren.

Opbouw van kunstgras

Wij kunnen de verschillen laten zien tussen goede en minder goede kunstgras soorten. In onze showtuin liggen voorbeelden waarin u de mogelijkheden kunt zien van de opbouw van het gras.
Openingstijden

Onze showtuin in Amsterdam bevindt zich op het adres rechtsonderin deze website. Wij ontvangen u graag op afspraak. Er is een hovenier van Buunk-Metze Hoveniers aanwezig op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.30 uur.

Neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers, bel 020- 463 40 20. Of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Wij kunnen ook bij op locatie komen.

VCA-gecertificeerd

Buunk-Metze Hoveniers is een VCA gecertificeerd bedrijf. Wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.


Free

Vragen? Bel ons
020- 463 40 20

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras in Amsterdam

Groenfra
Industrieweg 24
1521 ND Wormerveer

T. 020- 463 40 20
E. info@buunkmetzehoveniers.nl

Route berekenen