020 667 60 60   |    shop@osdorp.nl Showtuin: Osdorperweg 247 | 1069 LL Amsterdam-Osdorp
Gratis staal aanvragen
Kunstgras achtertuin Amsterdam
  • Kunstgras achtertuin Amsterdam
  • Kunstgras achtertuin Amsterdam
  • Kunstgras achtertuin Amsterdam

Kunstgras achtertuin Amsterdam Noord

In deze achtertuin in Amsterdam Noord hebben wij kunstgras Jolie 45 PU gelegd. Dit soort kunstgras kenmerkt zich door de natuurljke uitstraling. Dit product wordt geproduceerd  met verschillende vezels, kleuren en vezelhoogtes, wat een warrige uitstraling veroorzaakt waardoor het gazon niet van echt te onderscheiden is.
 

Grondwerk

Kunstgras installeren is een precisieklus. Te beginnen met de ondergrond, deze moet stabiel een goed drainerend zijn wat betekent: Waterdoorlatend. Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van straatzand wat wordt aangetrild, u kunt ook kiezen voor gebroken puin in een fijne korrel, wat de ondergrond nog stabieler en steviger maakt.
Hier overheen gaat een drukverdelend doek of een shockpad, de combinatie van deze producten samen met het kunstgras zorgt voor een stevig geheel waardoor deuken en kuilen worden voorkomen.
 
Het geheel zetten we rondom vast met U-pinnen van wel 40 cm lang, deze worden tussen de vezels in geslagen waardoor u deze niet meer terug ziet. De pinnen voorkomen dat het gazon gaat opkrullen of wegwaaien.
Tot slot strooien wij het kunstgras in met infillzand, afhankelijk van het type gras 5-10 kg per m2. 
 

Vrijblijvende installatie offerte 

Wilt u ook een prachtig kunstgras gazon van EasyLawn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Stuur uw tuintekening en/of foto's plus een omschrijving van de omgeving (ivm het kruien) naar ons en wij nemen contact met u op.
 

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras